Flora i fauna


EL FORAT BLAU


Es tracta d'un perfecte cercle blau intens de 305 metres de diàmetre situat a Belice, al Carib. I es coneix com a "Great blue hole". La seva profunditat és actualment de 123 metres.

Va ser l'entrada a un sistema de coves calcàries a l'última Era del Gel. Quan va acabar la glaciació fa 12.000 anys, el nivell del mar va pujar, les cavernes es van enfonsar, la coberta es va enderrocar i es va formar aquest avenc que abarca moltes espècies de peixos, esponjes i coralls.


"THE GREAT BLUE HOLE" PER JOSÉ LUIS ZAPATA

FAUNA
El gran forat blau conté una variada vida marina. Es poden trobar moltes espècies com petits taurons, peixos papallona, peixos lloro, tortugues o peixos àngel.

PEIX LLORO

"RATTAIL FISH"

FLORA
En aquesta zona existeixen aproximadament 150 tipus de corall. Tots els coralls són diferents i es presenten en molts tamanys, formes, variacions i colors, i tots ells coexisteixen amb la fauna marina voltant per aquesta àrea.

CORAL VERMELL

DIFERENTS CORALLS

CONCLUSIÓ
M'ha agradat molt fer aquest treball sobre la fauna i la flora d'aquest lloc, ja que m'interessa molt conèixer diferents espècies d'animals i de plantes arreu del món. M'ha semblat molt interessant aquest lloc, perquè és molt especial i la seva història és molt intrigant.
He aprés coses que no sabia sobre les diferents espècies d'animals i plantes.

WEBGRAFÍA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Literatura (creativa)

formacions i orígens (creatiu)